Over ons

Landmeter @Topo, Mechelen & Leuven

Ons kantoor is vooral bekend omwille van zijn jarenlange stedenbouwkundige en juridische expertise als één van de oudste landmeterskantoren van ons land met liefst 150 jaar zorgvuldig opgebouwde archieven, relaties en ervaringen.

Van kleinschalige tot grote opmetingen, Landmeter- & Expertisekantoor @Topo levert altijd werk van hoge kwaliteit en garandeert u het beste resultaat voor een eerlijk ereloon en binnen de overeengekomen deadline.

Historiek

Landmeter- & Expertisekantoor @Topo heeft een stevige traditie als landmeterkantoor.
Roland Peeters richtte in 1975 het voormalige Landmeter- & Expertisekantoor R. Peeters op. Hij associeerde zich in een van de oudste landmeterkantoren van ons land, dat tevens optreedt als rentmeester voor de eigendommen van een groot aantal adellijke families.

Tien jaar later bracht hij het overgenomen fonds onder in een eigen vennootschap. Daarmee was hij de zesde rechtsopvolger sinds 1847. Hij kon beroep doen op het archief, de relaties en ervaring die tijdens de voorbije 150 jaar tot stand waren gekomen. De bijhorende stedenbouwkundige en juridische expertise leverde het kantoor een fameuze technische bagage op.

De dag van vandaag beschikt ons kantoor, naast het archief van onze voorgangers Van Balberghe en Peeters, ook over de archieven van landmeter-experten Linsen en Van Deyck uit Mechelen.

In de loop der jaren werd het team versterkt en werkt het kantoor onder de naam Landmeter- & Expertisekantoor @Topo.

Bekijk hier onze referenties!

Over ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x